Cautare

554 de rezultate pentru "filme western" (4.26 secunde)
Televiziunea erotica LuXx TV si-a propus sa difuzeze filme - 60%, programe educative - 20%, programe de divertisment - 10% si publicitate si teleshopping - 10%, potrivit Mediafax.ro.
Este adevarat, poti urmari programe si filme care iti fac placere. Cu toate acestea, a petrece din ce in ce mai multe ore cu televizorul este o fuga de realitate, ne spune psihologul.
programe informative - 65%, programe educative - 5%, culturale - 5%, filme - 5% si publicitate - 20%. Actionarii Realitatea Media SA, potrivit dosarului depus la CNA, sunt:
Grila de programe a postului va cuprinde, printre altele, divertisment, filme, programe informative, programe educative si culturale si publicitate. Investitia in lansarea Adevarul TV se ridica, potrivit dosarului depus la CNA, la peste 10 milioane de euro.
Citit, scris, filme, muzica, spectacole. Deci, inchid televizorul cand apar jagardelele. Sau schimb canalul. Lamentabila prostia televiziunilor de a populariza regimul.
Atitudinea moderatoarei mi-a amintit ca e preferabil sa asculti muzica sau sa vezi filme, cand faci o pauza de citit.
Perceput ca excentric si adesea controversat, el este creatorul unor filme de referinta, precum Contractul desenatorului, Burta arhitectului, Copilul din Mancon, Opt femei si jumatate.
Cele mai bune filme/fotografii care ilustreaza astfel de idei vor fi premiate cu o masina Mini One, un scuter Vespa, o bicicleta BMW si 200 de euro saptamanal.
• Pro TV - 8% La ce post/canal vizionati cele mai bune filme? • Pro TV - 38%; • Antena 1 - 15%;
Conform studiului de fezabilitate, in pasaj va fi amenajat un spatiu multifunctional, unde ocazional vor fi organizate spectacole de teatru experimental, expozitii, stand-up comedy, muzica folk, proiectii de filme sau diverse evenimente.
La sfarsitul saptamanii se vor difuza emisiuni inregistrate si orientate mai mult spre divertisment, cum ar fi "Ca-n filme", realizata de Cristina Bazavan, fostul redactor-sef al revistei "Tabu", "Digcult" - emisiune de cultura, sau "Bonton".
Fie ca a fost vorba de achizitii megalomane de filme, meciuri ori alte programe care costau enorm si produceau mai nimic.
Fie ca au pupitru de DJ incorporat ori ca sunt pictate manual cu teme din filme precum Terminator sau Iron Man, masinile modificate atrag privirile si admiratia vizitatorilor.
OTV si doua filme americane Primul film american la care poti fi tentat sa te gandesti e ala despre scandalul Larry Flint, mai exact Larry Flint vs.
Emisiunea cuprinde si imagini din Arhiva Televiziunii Romane si din Arhiva Nationala de Filme, secvente in care o regasim pe marea artista - chipul sau macar vocea ei inconfundabila, precum si fragmente din emisiuni ale TVR de dans contemporan si de balet, inspirate din repertoriul Mariei Tanase.
Toti devoratorii sunt asteptati, la fiecare doua sambete, la Cinema Pro, pentru doua ore de publicitate neintrerupta de filme, incepand cu 29 noiembrie!
Petrecerea tematica a adus un hommage a La Cinecitta atat prin decorul gradinii ce amintea de celebrele filme cult ale lui Antonioni sau Fellini, cat si prin muzica lui Nino Rotta, specialitatile culinare rafinate italiene si dress-code-ul petrecerii, care impunea multa creativitate, oaspetii fiind invitati sa se imagineze un personaj din filmele lui Fellini.
In mai 2005, Cristina Èšopescu a realizat unul dintre cele mai de succes filme documentare despre Familia Regala, numit Regele Mihai â€" Nihil Sine Deo si produs de La Fix Media Production.
Fotbalul si handbalul primau la acel moment, aveam 11 ani atunci, iar artele martiale le puteai vedea doar in filme.
Volkswagen va lansa in premiera pentru Romania Volkswagen VideoRunning Experience, serviciul care le ofera alergatorilor de la cursele competitive filme personalizate cu imagini proprii din timpul curselor.
google-analytics.com